Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Regionalna Izba Obrachunkowa w Gdańsku

Kolorowy pasek

Klasyfikacja budżetowa wydatków poniesionych na zakup artukułów spożywczych.

 

Treść wyjaśnienia znajduje się w załączonym pliku w formacie PDF

 

 

Załączniki

Klasyfikacja zakupu artykulów spożywczych (577.9kB) Zapisz dokument Pokaż dokument

Metadane

Źródło informacji:Naczelnik WIAiS Danuta Zbierska
Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Marcin Tessmer
Data wprowadzenia:2016-07-15 11:54:49
Opublikował:Marcin Tessmer
Data publikacji:2016-07-15 12:03:03
Ostatnia zmiana:2016-07-15 12:03:11
Ilość wyświetleń:1742

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij